Altijd verzekerd van onderhoud door één van onze specialisten

Personenwagens onderhoud

Uw auto verdient het allerbeste, ook als het op onderhoud aankomt

Bij Mastenbroek Auto's werken we met Condition Based Service (CBS). Dit houdt in dat wanneer uw auto onderhoud nodig heeft hij dit zelf aangeeft door middel van een melding. CBS stemt de onderhoudsbehoefte van de auto af op meerdere factoren waaronder gebruiksomstandigheden.

Condition Based Service toont ook vergelijkingen met klein- en of groot onderhoud. Hierdoor is er bij uw auto niet altijd sprake van een traditionele kleine beurt of grote beurt. Dit neemt echter niet weg dat u wel gewoon bij ons terecht kunt voor een kleine of grote beurt. 

Maak een afspraak

Onderhoud personenwagens

We helpen u graag weer veilig en snel de weg op

Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig? Wij regelen het voor u. Om lang plezier van uw auto te hebben, is goed onderhoud belangrijk. Tijdens een onderhoudsbeurt in de garage in Lunteren controleren wij bijvoorbeeld de veiligheidssystemen en vloeistoffen. Ook zorgen wij in onze garage voor uw airco, banden en de APK. Bij Mastenbroek Auto's kunt u voor al het onderhoud en reparaties van uw auto terecht.

Onze twee uitstekend opgeleide monteurs kunnen naast het onderhouden, repareren en APK keuren van uw auto ook diverse auto-modellen coderen en programmeren. Dit kan tot aan het nieuwste model.

Onderhoud personenwagens

Glasservice

Ook voor glasservice kunt u bij ons terecht. Schade aan uw autoruit is vervelend en kan gevaarlijk zijn. Daarom zorgen wij met onze glasservice zo snel mogelijk voor de reparatie van de autoruitschade, zodat u weer veilig de weg op kunt.

APK keuring

Tijdens de APK keuring kijken wij onder andere naar de bandenspanning, remmen en wielophanging. Wij lopen uw auto volledig na zodat u weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Bandenservice

Bandenservice en uitlijnen

Wilt u uw auto opnieuw uitlijnen, of bent u op zoek naar bandenservice? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk om banden op slijtage, voldoende profiel en bandenspanning te controleren. Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u bij onze bandenservice terecht!

Daarnaast is het belangrijk om uw auto regelmatig uit te lijnen. Met uitlijning heffen we afwijkingen in de stand van de wielen op. Die afwijkingen komen bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand, een aanrijding of een gat in de weg. Omdat rijden met een afwijkende wielstand niet prettig is en zelfs gevaarlijk kan zijn, is regelmatig uitlijnen noodzakelijk.

Airco check

Airco service en onderhoud

Zoekt u airco service? Een goed werkende airco is fijn in de zomer, maar ook noodzakelijk in de winter wanneer de de ruiten beslaan. Bovendien zorgt de airco ervoor dat je fris achter het stuur zit. Een airco moet eens in de twee jaar worden gevuld. Plan uw onderhoud.

Tijdens een airco check controleren we of de airco nog naar behoren werkt en of hij schoon is. Een slecht werkende airco kan minder goed koelen maar kan ook vervelend gaan ruiken. Tijdens een airco check reinigen we het systeem zodat de bacteriën en schimmels die in de verdamper zitten, worden gedood. Daarnaast kan het noodzakelijk zijn om het koudemiddel aan te vullen, een druk- en lektest uit te voeren en de bediening te controleren. Met een airco check krijgt u weer schone en gekoelde lucht in uw auto.

Auto reparatie

Professioneel autobedrijf voor auto reparatie: BOVAG en AutoCrew

Ons autobedrijf is aangesloten bij Bosch AutoCrew en BOVAG, zo garanderen wij professionele auto reparatie. Wij hebben veel ervaring met onderhoud en werken met de modernste apparatuur van Bosch. Doordat wij zijn aangesloten bij het netwerk van Bosch AutoCrew zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en werken wij met de nieuwste apparatuur.

De kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Met het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard voor auto reparatie, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility