Olietoevoerleiding problemen oplossen

BMW op brug in garage

Bij Mastenbroek Auto's komen vaak BMW’s met de N20 motor binnen met de klacht dat bij een koude start de motor rookt. De rook is (licht)blauw en ruikt naar verbande olie. Heeft uw BMW ook last hiervan? Dan heeft uw BMW waarschijnlijk problemen met de olie toevoerleiding van de Twin-Scroll Turbocharger. Onze deskundige monteurs kunnen dit probleem voor u oplossen.

Olietoevoerleiding problemen

Probleem opgelost dankzij nieuwe olietoevoerleiding

Bovengenoemd probleem is natuurlijk door ons op te lossen. Door de olietoevoerleiding te vervangen met een nieuwe olietoevoerleiding met drukklep, zorgen wij dat de oliedruk wegvalt wanneer de motor is uitgeschakeld. De oliepomp stop dan met draaien en doordat de druk wegvalt, sluit de leiding zich af. Hierdoor kan er geen olie meer gelekt worden. Pas wanneer u uw BMW weer start zal de oliepomp weer gaan draaien en de klep zich openen.

Olietoevoerleiding problemen

We helpen u graag weer veilig en snel de weg op

Komen deze klachten u bekend voor en wilt u de olietoevoerleiding van uw BMW laten repareren? Wij regelen het voor u. In onze garage in Lunteren vervangen wij de olietoevoerleiding zodat u weer snel en veilig de weg op kan.

Naast reparatie van uw BMW kunnen onze uitstekend opgeleide BMW monteurs ook uw auto onderhouden, APK keuren en diverse BMW-modellen coderen en programmeren. Dit kan tot aan het nieuwste model.

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility