Mastenbroek is uw BMW-specialist Gelderland

Onderhoud nodig van uw BMW? Wij zijn uw specialist en regelen het voor u!

Mastenbroek BMW wiel vervangen

BMW specialist Gelderland Mastenbroek

Wij, als dé BMW specialist Gelderland, hebben een aantal vaste BMW monteurs in dienst. Met meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van BMW en MINI, garanderen wij topkwaliteit. Deze kwaliteit wordt verder bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Dankzij het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard voor autoreparatie.

Maak een afspraak

Specialist van Mastenbroek

Ons team

Ons team van ervaren monteurs staat altijd klaar om uw BMW te voorzien van een kleine of grote beurt. Deze kwaliteit en kennis, die ons onderscheidt als de BMW specialist Gelderland, is terug te zien in de diensten die wij leveren, bevestigd door het BOVAG-keurmerk.

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in topconditie is en dat alle onderdelen naar behoren functioneren. Bovendien kunt u bij ons, de toonaangevende BMW specialist in Gelderland, ook terecht voor accessoires of tuning, zodat uw BMW nog meer naar wens is.

Reparatie BMW

Uw wensen en budget

Bij Mastenbroek Auto's houden we rekening met uw wensen en budget. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven duidelijk advies over wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal rijdende auto.

Uitlezen BMW

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud zijn essentieel, en als uw vertrouwde BMW specialist in Gelderland, bieden we topkwaliteit diensten aan. BMW gebruikt Condition Based Service (CBS) om te bepalen wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft. De onderhoudsbehoefte wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder de gebruiksomstandigheden van de auto..

Bij Mastenbroek Auto's kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Onder onze specialisten zijn ook monteurs aanwezig die gespecialiseerd zijn in het coderen en programmeren van BMW's. Daarnaast bieden we ook diensten zoals glasservice, bandenservice en banden uitlijnen. Daarnaast kunt u bij ons uw zomer- of winterbanden opslaan en vervolgens wisselen wij uw banden ook voor u.

BMW's in garage

BMW-occasions

Wij hebben een assortiment BMW-occasions voor u ter beschikking. Staat uw toekomstige BMW occasion of personenwagen er niet tussen? Bel ons op 0318 48 18 76 of plaats een zoekopdracht! 

Bekijk het actuele aanbod

Mastenbroek Auto's

Kom langs in de garage

Kom gerust langs in onze BMW garage en laat de reparatie van uw auto door ons uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en zorgeloos de weg op kunt. Mastenbroek Auto's, uw BMW specialist in de regio Gelderland.

Veelgestelde vragen

  • Wat valt onder de expertise van onze BMW specialisten?

Onze BMW specialisten zijn getraind om te werken aan alle modellen van BMW, van klassiekers tot de nieuwste elektrische modellen. We gebruiken originele BMW-onderdelen en geavanceerde diagnoseapparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie blijft. 

  • Wat is een BMW ID en waarom is het belangrijk?

Een BMW ID is uw persoonlijke account voor alle digitale diensten van BMW. Het stelt u in staat om instellingen, voorkeuren en diensten te synchroniseren tussen verschillende BMW-voertuigen en apps. 

  • Welke soorten BMW-modellen kunnen we onderhouden en repareren?

Van de sportieve BMW Z4 tot de luxe BMW 7-serie en de innovatieve i3 en i8 elektrische modellen, we zijn uitgerust om elk model te onderhouden en te repareren.

  • Wanneer heeft mijn BMW een servicebeurt nodig?

BMW's net zoals de meeste auto's jaarlijks of om de 15.000-20.000 km een servicebeurt nodig. Raadpleeg het serviceboekje van uw auto voor specifieke aanbevelingen.

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility