Mastenbroek is uw BMW-specialist Gelderland

Onderhoud nodig van uw BMW? Wij zijn uw specialist en regelen het voor u!

Mastenbroek BMW wiel vervangen

BMW-specialist Gelderland Mastenbroek

Wij hebben een aantal vaste BMW monteurs in dienst. Als BMW automonteurs hebben zij meer dan 25 jaar ervaring in onderhoud en reparatie van BMW en MINI. De kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Met het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard voor autoreparatie, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Maak een afspraak

Het Mastenbroek team

Ons team

Ons team van ervaren monteurs staat klaar om uw BMW te voorzien van een kleine of grote beurt. Als BMW automonteurs hebben zij meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring in onderhoud en reparatie van BMW en MINI. Deze kwaliteit en kennis is terug te zien in de kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. 

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer in topconditie is en dat alle onderdelen naar behoren functioneren. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor accessoires of tuning, zodat uw BMW nog meer naar wens is.

Wensen in kaart brengen in het kantoor

Uw wensen en budget

Bij Mastenbroek Auto's houden we rekening met uw wensen en budget. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en geven duidelijk advies over wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal rijdende auto.

Reparatie en onderhoud

Reparatie en onderhoud

BMW gebruikt Condition Based Service (CBS) om te bepalen wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft. De onderhoudsbehoefte wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder de gebruiksomstandigheden van de auto. Als onderhoud nodig is, zal de auto dit zelf aangeven met een melding.

Bij Mastenbroek Auto's kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Onder onze specialisten zijn ook monteurs aanwezig die gespecialiseerd zijn in het coderen en programmeren van BMW's. Daarnaast bieden we ook diensten zoals glasservice, bandenservice en banden uitlijnen. Daarnaast kunt u bij ons uw zomer- of winterbanden opslaan en vervolgens wisselen wij uw banden ook voor u.

BMW reparatie en onderhoud

BMW-occasions

Wij hebben een assortiment BMW-occasions voor u ter beschikking. Staat uw toekomstige BMW occasion of personenwagen er niet tussen? Bel ons op 0318 48 18 76 of plaats een zoekopdracht! 

Bekijk het actuele aanbod

Onze garage

Kom langs in de garage

Kom gerust langs in onze BMW garage in Ede of Lunteren en laat de reparatie van uw auto door ons uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat u weer snel en zorgeloos de weg op kunt. Mastenbroek Auto's, uw BMW specialist in de regio Gelderland.

Mastenbroek auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility