Glasservice

Het is niet verstandig om door te blijven rijden met schade aan je autoruit. De kans op verdere verslechtering van de schade is aanzienlijk, vooral bij onverwachte temperatuurverschillen. Bovendien valt het herstellen van autoruitschade vaak mee qua kosten, waardoor het niet nodig is om ermee door te blijven rijden.

Wat is glasservice precies?

Glasservice gaat verder dan het eenvoudig vervangen of repareren van een ruit. Het is een gespecialiseerde dienst die ervoor zorgt dat uw ruit perfect past, helder is en vrij van defecten die uw zicht kunnen belemmeren. Een klein sterretje kan al snel uitgroeien tot een grote barst, wat niet alleen uw zicht belemmert, maar ook de veiligheid van uw ruit aantast.

De voordelen van professionele glasservice

Investeren in professionele glasservice is investeren in uw veiligheid. Een heldere ruit zorgt voor een onbelemmerd zicht, wat essentieel is voor veilig rijden. Bovendien draagt een goed onderhouden ruit bij aan de algehele waarde van uw auto.

Veel voorkomende mythes over glasservice

Er zijn veel misvattingen over glasservice. Sommigen denken dat een klein sterretje geen kwaad kan, terwijl anderen geloven dat ruitreparatie te duur is. Deze mythes kunnen gevaarlijk zijn en leiden tot onnodige risico's op de weg.

Ga naar Mastenbroek Auto's voor glasservice

Uw autoruit is meer dan alleen een stuk glas: het is een essentieel onderdeel van uw veiligheid. Investeer in professionele glasservice en zorg ervoor dat u altijd een helder en onbelemmerd zicht heeft op de weg

Benieuwd naar hoe u uw autoruit in topconditie kunt houden? Ontdek meer over auto-onderhoud en -veiligheid in onze blogs.

Mastenbroek Auto's

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn autoruit laten controleren?

Glasservice is geen periodieke controle, maar als u een sterretje of barst ziet is het raadzaam om hem te laten repareren.  

Hoeveel kost reparatie van mijn ruit?

De kosten van het repareren van uw ruit variëren en zijn afhankelijk van de grote van de ruitschade. Bij Mastenbroek Auto's ben je gegarandeerd van kwalitatief herstel van je autoruit zodat je weer veilig de weg op kunt.

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility