Bedrijfswagen beveiliging

Bedrijfswagen beveiligen tegen diefstal en inbraak in uw bus of laadruimte.

Bedrijfswagen beveiliging laten inbouwen? Jaarlijks worden er meer dan 2500 bedrijfswagen gestolen. Door het laten inbouwen van extra beveiligingssystemen in uw bedrijfswagen voorkomt u dat uw bus en kostbare spullen worden gestolen. Mastenbroek Auto’s is een erkend inbouwbedrijf en bouwt Kiwa SCM alarmen en de mechanische systemen van Bearlock in uw bedrijfswagen. Daarnaast voeren wij ook de periodieke keuring uit voor de SCM certificeringen, zodat uw alarmsysteem geldig blijft.

Neem contact op voor informatie

Mastenbroek_19.jpg

Bedrijfswagen beveiligen met Bearlock

Bearlock heeft naast de bekende stuurslot en versnellingsbakslot oplossingen, ook een specifieke oplossingen voor bedrijfswagens: het Bearlock Excellent slot. Hieronder leest u per type oplossing de mogelijkheden.

Bearlock versnellingsbakslot of stuurslot inbouwen

Het Bearlock versnellingsbakslot voorkomt dat uw bedrijfswagen wordt gestolen. Het slot wordt geplaatst om uw versnellingsbak heen, met een stalen kap. De stalen constructie wordt vastgezet met zeer sterke breekbouten, zodat het Bearlock versnellingsbakslot niet meer open te breken is. In de schakelstang van de versnellingspook wordt een pin bevestigd. Hierdoor kan er niet meer met de bedrijfswagen gereden worden wanneer het versnellingsbakslot wordt geactiveerd. Op voertuigen waar het schakelen elektronisch is geregeld past het Bearlock stuurasslot. Daarmee wordt elke stuurbeweging verhinderd en vormt in de praktijk een even zo effectieve barrière tegen diefstal.

Bearlock Excellent slot: Laadruimte beveiliging

Met de Bearlock Excellent slot kunt u uw bedrijfswagen compleet beveiligen, tot aan uw laadruimte toe. Het slotmechanisme wordt uit het zicht weggewerkt, zodat u geen uitstekende delen heeft van het extra beveiligingsslot. Het gehele systeem kunt u eenvoudig bedienen via één slot & sleutel.

Maak een afspraak

Bedrijfswagen beveiliging met Kiwa SCM alarmsystemen

Beveilig uw bedrijfswagen met de Kiwa elektronische alarmsystemen. Naast het voorkomen van diefstal heeft het hebben van een extra SCM goedgekeurd alarmsystemen ook voordelen voor uw verzekering. Binnen de Kiwa SCM alarmen heeft u keuze uit verschillende beveiligingsklasse (Alarm klasse 1, 2, 3, 4 en 5). De kosten voor het laten inbouwen van het bedrijfswagen alarm variëren tussen de €399,- en €1.249,-.

Bekijk de video

Alarm klasse 1 inbouwen - Startonderbreker

De Kiwa SCM klasse 1 bestaat uit het laten inbouwen van een startonderbreker in uw bedrijfswagen. Het systeem bestaat uit twee automatisch inschakelende blokkeringen, welke beide zorgen dat het voertuig zich niet op eigen kracht kan verplaatsen. Het alarm is voorzien van eigen handzender, elektronische sleutel of driver card.

 • Startonderbreker met 2 blokkeringen

 

Alarm klasse 2 inbouwen - Alarmsysteem

Het klasse 2 alarm bestaat uit een een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering. Hierdoor is het standaard alarm niet te hacken.

 • Startonderbreker

 • Omtrekdetectie

 • Interieurdetectie

 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene

 • Optische signalering

 

Alarm klasse 3 inbouwen - Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Net als bij klasse 2 bestaat ook klasse 3 uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering. Het extra voordeel van Klasse 3 is de toevoeging van hellingshoekdetectie. Hellingshoekdetectie houdt in dat het alarm ook afgaat, wanneer de bedrijfswagen opgekrikt wordt.

 • Startonderbreker

 • Omtrekdetectie

 • Interieur detectie

 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene

 • Optische signalering

 • Hellingshoekdetectie

 

Alarm klasse 4 én 5 inbouwen - SCM Klasse voertuigvolgsysteem

Het SCM Klasse voertuigvolgsysteem is de nieuwe benaming voor de alarm klassen 4 én 5, plus nog een extra startonderbreker. De bedrijfswagen wordt daarmee voorzien van een voertuigvolgsysteem, zodat de wagen altijd traceerbaar is. Na diefstal worden de POB (Particulieren Opsporingsbureau) en de politie ingeschakeld. In de meeste gevallen kan het voertuigvolgsysteem ook gebruikt worden voor rittenregistratie en wagenparkbeheer.

Wilt u uw bedrijfswagen goed beveiligen tegen diefstal? Neem dan contact met ons op voor advies en de mogelijkheden!

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen