Erkend Hybride- en EV-specialist

Wij hebben de meest actuele kennis in huis om onderhoud, reparatie en storingsdiagnose te kunnen uitvoeren aan elektrische voertuigen.

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

In de automotive wereld gaan de veranderingen snel. 10 jaar geleden werden zuinige dieselmotoren nog fiscaal gestimuleerd, vandaag de dag ziet men vooral toekomst in elektrische voertuigen (EV’s). Ook wij verwachten dat het aantal EV’s in de komende jaren sterk zal toenemen en dat de elektrische aandrijving dé traditionele verbrandingsmotor grotendeels zal vervangen.

Onderhoud elektrische auto

Dat betekent ook een verandering voor ons als garage. Het onderhoud van een elektrische auto vraagt om een uitgebreidere kennis dan het onderhoud van een auto met diesel- of benzinemotor. Kiest u voor Mastenbroek, dan weet u zeker dat er vakmensen werken die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Maak een afspraak

Specialist in het onderhoud van elektrische auto's

Ons team heeft alle kennis en de juiste apparatuur in huis om goed onderhoud voor u uit te voeren en storingen te verhelpen. Ook kunt u bij ons terecht voor laadadvies en kunt u bijvoorbeeld de status van de batterij laten checken.

 

Tips om met de accu van uw elektrische auto om te gaan 

De meeste elektrische auto’s zijn uitgerust met een Lithium-ion accu. Het is van belang om goed om te gaan met de accu en deze minimaal 20 procent opgeladen te houden. Op deze manier beïnvloedt u de levensduur van de accu met uw laadgedrag. Het is beter om op te laden met wisselstroom, bijvoorbeeld met het stopcontact uit uw huis, dan met een gelijkstroom bij een snellaadstation. 

Meer weten over het onderhoud aan uw hybride of elektrische auto? Of wilt u uw auto laten onderhouden door ons? 

Maak een afspraak

Mastenbroek auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility