Blogs

Lees meer over onderhoud en reparatie van uw personenwagen, bedrijfswagen of camper.

Bandenservice

Bandenservice: veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voorop

In de wereld van auto-onderhoud wordt het belang van bandenservice vaak onderschat. Terwijl de motor het hart van uw auto is, zijn de banden het contactpunt met de weg. Ze spelen een cruciale rol in zowel de veiligheid als de prestaties van uw voertuig. 

Lees meer over bandenservice

Mastenbroek Auto's

Banden uitlijnen: meer dan alleen recht rijden

Banden uitlijnen is een term die u wellicht al eens heeft gehoord, vooral als u regelmatig uw auto naar de garage brengt voor onderhoud. Maar wat betekent het precies en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer over banden uitlijnen

Onderhoud auto

APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een bekend fenomeen voor elke autobezitter in Nederland. Hoewel velen het zien als een jaarlijkse verplichting, is de APK veel meer dan dat.

Lees meer over APK

Volkswagen in garage Mastenbroek Auto's

Glasservice

Het is niet verstandig om door te blijven rijden met schade aan je autoruit. De kans op verdere verslechtering van de schade is aanzienlijk, vooral bij onverwachte temperatuurverschillen. Bovendien valt het herstellen van autoruitschade vaak mee qua kosten, waardoor het niet nodig is om ermee door te blijven rijden.

Lees meer over glasservice

Airco onderhoud

Airco onderhoud: frisse lucht en optimale werking

De zomerhitte kan soms ondraaglijk zijn, vooral tijdens lange autoritten. Gelukkig biedt de airconditioning in uw auto verkoeling. Maar wist u dat, net als andere onderdelen van uw auto, uw airco ook regelmatig onderhoud nodig heeft?

Lees meer over airco onderhoud

Onderhoud onder motorkap

Airco reiniging

Iedereen houdt van de verfrissende koele lucht die uit de airco komt op een warme zomerdag. Maar wist u dat zonder regelmatige reiniging, uw airco een bron kan worden van onaangename geuren en zelfs gezondheidsproblemen?

Lees meer over airco reiniging

Airco controle

Airco controle

De zomerse hitte kan soms ondraaglijk zijn, vooral tijdens lange autoritten. Gelukkig biedt de airconditioning in uw auto verkoeling. Maar wist u dat, net als andere onderdelen van uw auto, uw airco ook regelmatige controles nodig heeft?

Lees meer over airco controle

Elektrische BMW aan laadpaal bij Mastenbroek Auto's

Elektrisch rijden: Mythes, feiten en toekomst

Elektrisch rijden is niet langer de toekomst. Met de verschuiving naar elektrisch rijden komen er veel vragen naar boven. In deze blog bieden we inzichtelijke antwoorden voor zowel huidige als toekomstige EV-rijders.

Lees meer over elektrisch rijden

Elektrische auto aan oplader hangen

Alles over het opladen van uw elektrische auto

Het opladen van een elektrische auto is eenvoudig en vergelijkbaar met elk ander elektrisch apparaat. We leggen u kort uit waar u rekening mee kunt houden bij uw elektrische voertuig.

Lees meer over elektrische auto's opladen

Onderhoud auto

Grote beurt of kleine beurt van uw auto?

De begrippen "grote beurt" en “kleine beurt” worden nog steeds gebruikt, maar raken steeds meer achterhaald. Moderne auto's hebben langere of variabele onderhoudsintervallen, waardoor het onderscheid tussen een grote en een kleine beurt vervaagt. Bij Mastenbroek Auto's geven we de voorkeur aan een benadering van onderhoud op maat. Elke auto heeft immers op verschillende momenten verschillende behoeften aan onderhoud.

Lees meer over de onderhoudsbeurt

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility