Blogs

Lees meer over onderhoud en reparatie van uw personenwagen, bedrijfswagen of camper.

Bandenservice

Bandenservice: veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voorop

In de wereld van auto-onderhoud wordt het belang van bandenservice vaak onderschat. Terwijl de motor het hart van uw auto is, zijn de banden het contactpunt met de weg. Ze spelen een cruciale rol in zowel de veiligheid als de prestaties van uw voertuig. 

Lees meer over bandenservice

Mastenbroek Auto's

Banden uitlijnen: meer dan alleen recht rijden

Banden uitlijnen is een term die u wellicht al eens heeft gehoord, vooral als u regelmatig uw auto naar de garage brengt voor onderhoud. Maar wat betekent het precies en waarom is het zo belangrijk?

Lees meer over banden uitlijnen

Onderhoud auto

APK keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een bekend fenomeen voor elke autobezitter in Nederland. Hoewel velen het zien als een jaarlijkse verplichting, is de APK veel meer dan dat.

Lees meer over APK

Volkswagen in garage Mastenbroek Auto's

Glasservice

Het is niet verstandig om door te blijven rijden met schade aan je autoruit. De kans op verdere verslechtering van de schade is aanzienlijk, vooral bij onverwachte temperatuurverschillen. Bovendien valt het herstellen van autoruitschade vaak mee qua kosten, waardoor het niet nodig is om ermee door te blijven rijden.

Lees meer over glasservice

Airco onderhoud

Airco onderhoud: frisse lucht en optimale werking

De zomerhitte kan soms ondraaglijk zijn, vooral tijdens lange autoritten. Gelukkig biedt de airconditioning in uw auto verkoeling. Maar wist u dat, net als andere onderdelen van uw auto, uw airco ook regelmatig onderhoud nodig heeft?

Lees meer over airco onderhoud

Onderhoud onder motorkap

Airco reiniging

Iedereen houdt van de verfrissende koele lucht die uit de airco komt op een warme zomerdag. Maar wist u dat zonder regelmatige reiniging, uw airco een bron kan worden van onaangename geuren en zelfs gezondheidsproblemen?

Lees meer over airco reiniging

Airco controle

Airco controle

De zomerse hitte kan soms ondraaglijk zijn, vooral tijdens lange autoritten. Gelukkig biedt de airconditioning in uw auto verkoeling. Maar wist u dat, net als andere onderdelen van uw auto, uw airco ook regelmatige controles nodig heeft?

Lees meer over airco controle

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility