Altijd verzekerd van onderhoud door één van onze BMW specialisten

BMW onderhoud

Uw BMW verdient het allerbeste, ook als het op onderhoud aankomt

Bij BMW werken we met Condition Based Service (CBS). Dit houdt in dat wanneer uw BMW onderhoud nodig heeft hij dit zelf aangeeft door middel van een melding. CBS stemt de onderhoudsbehoefte van de BMW af op meerdere factoren waaronder gebruiksomstandigheden.

Condition Based Service toont ook vergelijkingen met klein- en of groot onderhoud. Hierdoor is er bij BMW niet altijd sprake van een traditionele kleine beurt of grote beurt. Dit neemt echter niet weg dat u wel gewoon bij ons terecht kunt voor een kleine of grote beurt. 

Maak een afspraak

BMW Onderhoud

We helpen u graag weer veilig en snel de weg op

Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig? Wij regelen het voor u. Om lang plezier van uw auto te hebben, is goed onderhoud belangrijk. Tijdens een onderhoudsbeurt in de garage in Lunteren controleren wij bijvoorbeeld de veiligheidssystemen en vloeistoffen. Ook zorgen wij in onze garage voor uw airco, banden en de APK. Bij Mastenbroek Auto's kunt u voor al het onderhoud en reparaties van uw auto terecht.

Onze uitstekend opgeleide BMW monteurs kunnen naast het onderhouden, repareren en APK keuren van uw BMW ook diverse BMW-modellen coderen en programmeren. Dit kan tot aan het nieuwste model.

BMW Onderhoud

Glasservice

Ook voor glasservice kunt u bij ons terecht. Schade aan uw autoruit is vervelend en kan gevaarlijk zijn. Daarom zorgen wij met onze glasservice zo snel mogelijk voor de reparatie van de autoruitschade, zodat u weer veilig de weg op kunt.

APK keuring

Tijdens de APK keuring kijken wij onder andere naar de bandenspanning, remmen en wielophanging. Wij lopen uw BMW of auto volledig langs zodat u weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Bandenservice

Bandenservice en uitlijnen

Wilt u uw BMW of auto opnieuw uitlijnen, of bent u op zoek naar bandenservice? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk om banden op slijtage, voldoende profiel en bandenspanning te controleren. Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u bij onze bandenservice terecht!

Daarnaast is het belangrijk om uw auto regelmatig uit te lijnen. Met uitlijning heffen we afwijkingen in de stand van de wielen op. Die afwijkingen komen bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand, een aanrijding of een gat in de weg. Omdat rijden met een afwijkende wielstand niet prettig is en zelfs gevaarlijk kan zijn, is regelmatig uitlijnen noodzakelijk.

Auto reparatie

Professioneel autobedrijf voor auto reparatie: BOVAG en AutoCrew

Ons autobedrijf is aangesloten bij Bosch AutoCrew en BOVAG, zo garanderen wij professionele auto reparatie. Wij hebben veel ervaring met onderhoud en werken met de modernste apparatuur van Bosch. Doordat wij zijn aangesloten bij het netwerk van Bosch AutoCrew zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en werken wij met de nieuwste apparatuur.

De kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Met het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard voor auto reparatie, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW, MINI, personenauto's en bedrijfswagens. Ook voor uw camper onderhoud en keuring kunt u bij ons terecht.

Meer over ons

 

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility