Camper onderhoud en camper keuring

Op zoek naar een garage voor camper onderhoud en camper keuring?

Mastenbroek auto's Lunteren is expert in camper onderhoud en camper keuring en heeft twee BOVAG keurmeesters voor campers en caravans in het team. Om te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan, moet de camper goed worden onderhouden. Zo kunt u veilig op vakantie. Juist als u uw camper niet vaak gebruikt en geen grote afstanden aflegt, is regelmatig onderhoud en keuring van uw camper belangrijk. 

Wij bieden ook airco service

monteur%20controleert%20vering.jpg
Juist als u uw camper niet vaak gebruikt en geen grote afstanden aflegt, is regelmatig onderhoud en keuring van uw camper belangrijk.

Expert in camper keuring en onderhoud

Onvoldoende of slecht onderhoud aan de camper kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten, maar ook tot een kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien kunnen versleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekkende gasslang grote gevolgen hebben. Uw camper is bij ons in goede handen, Mastenbroek auto’s heeft veel kennis en is al zeven jaar gespecialiseerd in onderhoud en keuring van campers.

Naast camper onderhoud en camper keuring, kunt u bij onze garage ook terecht om een busje om laten bouwen tot camper. Wij zoeken de perfecte bus voor u die wij vervolgens in samenwerking met experts van CustomCamp ombouwen tot uw ideale camper. Nieuwsgierig?

Bekijk de mogelijkheden