Camper onderhoud en camper keuring

Op zoek naar een garage voor camper onderhoud en camper keuring? Mastenbroek auto's Lunteren is expert in camper onderhoud en camper keuring en heeft twee BOVAG keurmeesters voor campers en caravans in het team. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de G607 gaskeuring.

Afspraak maken

Mastenbroek_70.jpg

Camper onderhoud

Om te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan, moet de camper goed worden onderhouden. Naast de standaard APK keuringen is regelmatig camper onderhoud belangrijk. Juist als u uw camper niet vaak gebruikt en geen grote afstanden aflegt.

Onvoldoende of slecht camper onderhoud kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten, maar ook tot een kortere levensduur van de camper of onderdelen daarvan. Bovendien kunnen versleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekkende gasslang grote gevolgen hebben. Uw camper is bij ons in goede handen, Mastenbroek auto’s heeft veel kennis en is al zeven jaar gespecialiseerd in onderhoud en keuring van campers.

Gaskeuring camper

Verblijft u met uw camper in Duitsland of andere Duitssprekende landen zoals Oostenrijk en Zwitserland? Dan kan uw standplaats geweigerd worden op de camping, wanneer u niet in het bezit bent van het logboek met goedkeuringscertificaat volgens de G607 gaskeuring. De monteurs van Mastenbroek Auto's hebben hiervoor de speciale BOVAG opleiding gevolgd en zijn gecertificeerd om de G607 gaskeuring uit te voeren.

Leer meer over de G607 gaskeuring

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen