Onderhoud of reparatie van uw BMW of auto? Onze garage regelt het voor u.

We helpen u graag weer veilig en snel de weg op

Heeft uw auto onderhoud of reparatie nodig? Wij regelen het voor u. Om lang plezier van uw auto te hebben, is goed onderhoud belangrijk. Tijdens een onderhoudsbeurt in de garage in Lunteren controleren wij bijvoorbeeld de veiligheidssystemen en vloeistoffen. Ook zorgen wij in onze garage voor uw airco, banden en de APK. Bij Mastenbroek Auto's kunt u voor al het onderhoud en reparaties van uw auto terecht.

Voor onderhoud en reparatie van uw BMW kunt u ook terecht bij Mastenbroek Auto’s. Onze twee uitstekend opgeleide BMW monteurs kunnen naast het onderhouden, repareren en APK keuren van uw BMW ook diverse BMW-modellen coderen en programmeren. Dit kan tot aan het nieuwste model.

Glasservice

Ook voor glasservice kunt u bij ons terecht. Schade aan uw autoruit is vervelend en kan gevaarlijk zijn. Daarom zorgen wij met onze glasservice zo snel mogelijk voor de reparatie van de autoruitschade, zodat u weer veilig de weg op kunt.

APK keuring

Tijdens de APK keuring kijken wij onder andere naar de bandenspanning, remmen en wielophanging. Wij lopen uw BMW of auto volledig langs zodat u weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Mastenbroek_101.jpg

Bandenservice en uitlijnen

Wilt u uw BMW of auto opnieuw uitlijnen, of bent u op zoek naar bandenservice? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk om banden op slijtage, voldoende profiel en bandenspanning te controleren. Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u bij onze bandenservice terecht!

Daarnaast is het belangrijk om uw auto regelmatig uit te lijnen. Met uitlijning heffen we afwijkingen in de stand van de wielen op. Die afwijkingen komen bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand, een aanrijding of een gat in de weg. Omdat rijden met een afwijkende wielstand niet prettig is en zelfs gevaarlijk kan zijn, is regelmatig uitlijnen noodzakelijk.

Professioneel autobedrijf voor auto reparatie: BOVAG en AutoCrew

Ons autobedrijf is aangesloten bij Bosch AutoCrew en BOVAG, zo garanderen wij professionele auto reparatie. Wij hebben veel ervaring met onderhoud en werken met de modernste apparatuur van Bosch. Doordat wij zijn aangesloten bij het netwerk van Bosch Autocrew zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en werken wij met de nieuwste apparatuur.

De kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Met het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard voor auto reparatie, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen