Auto beveiligen

Auto beveiligen tegen diefstal met gecertificeerde autobeveiligingssystemen

Auto beveiligen tegen diefstal? Voorkom diefstal van uw auto door het laten inbouwen van SCM gecertificeerde alarmsystemen. Mastenbroek Auto’s is een erkend inbouwbedrijf en bouwt Kiwa SCM alarmen en de mechanische systemen van Bearlock in. Daarnaast voeren wij ook de periodieke keuring uit voor de SCM certificeringen, zodat uw alarmsysteem geldig blijft.

Neem contact op voor informatie

Mastenbroek_68.jpg

Kiwa SCM auto alarm inbouwen

Het laten inbouwen van het Kiwa SCM alarm houdt dieven op afstand. Daarnaast, een Nederlands SCM goedgekeurd alarm in uw voertuig wordt aangeraden door verzekeraars. Binnen de Kiwa SCM alarmen heeft u keuze uit verschillende beveiligingsklasse (Alarm klasse 1, 2, 3, 4 en 5). De kosten voor het laten inbouwen van het auto alarm variëren tussen de €399,- en €1.249,-.

Bekijk de video

Alarm klasse 1 inbouwen - Startonderbreker

De Kiwa SCM klasse 1 bestaat uit het laten inbouwen van een startonderbreker in uw auto. Het systeem bestaat uit twee automatisch inschakelende blokkeringen, welke beide zorgen dat het voertuig zich niet op eigen kracht kan verplaatsen. Het alarm is voorzien van eigen handzender, elektronische sleutel of driver card.

 • Startonderbreker met 2 blokkeringen

 

Alarm klasse 2 inbouwen - Alarmsysteem

Het klasse 2 alarm bestaat uit een een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering. Hierdoor is het standaard alarm niet te hacken.

 • Startonderbreker

 • Omtrekdetectie

 • Interieurdetectie

 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene

 • Optische signalering

 

Alarm klasse 3 inbouwen - Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Net als bij klasse 2 bestaat ook klasse 3 uit een goedgekeurde startonderbreker, driedubbele detectie en alarmering. Het extra voordeel van Klasse 3 is de toevoeging van hellingshoekdetectie. Hellingshoekdetectie houdt in dat het alarm ook afgaat, wanneer de auto opgekrikt wordt.

 • Startonderbreker

 • Omtrekdetectie

 • Interieur detectie

 • Akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene

 • Optische signalering

 • Hellingshoekdetectie

 

Alarm klasse 4 én 5 inbouwen - SCM Klasse voertuigvolgsysteem

Het SCM Klasse voertuigvolgsysteem is de nieuwe benaming voor de alarm klassen 4 én 5, plus nog een extra startonderbreker. Bij diefstal wordt uw auto gevolgd, opgespoord en geblokkeerd. Wilt u het voertuigvolgsysteem laten inbouwen in uw auto en is Klasse 1, 2 of 3 al ingebouwd? Dan wordt alleen het voertuigvolgsysteem ingebouwd en ontvangt u wel het SCM Klassen voertuigvolgsysteem certificaat.

 

Bearlock mechanische systemen

Naast de elektronische beveiligingssystemen bouwen wij ook de bekende mechanische systemen in voor uw auto. Mastenbroek Auto’s is een geregistreerd inbouw station van de Bearlock systemen, koploper in de markt als het gaat om mechanische beveiligingssystemen van auto’s. De Bearlock oplossingen voor mechanische beveiliging die wij inbouwen zijn: versnellingsbakslot, stuurasslot, pinlock en het moterkapslot.

 

Bearlock versnellingsbakslot of stuurslot inbouwen

Het Bearlock versnellingsbakslot voorkomt dat uw auto wordt gestolen. Het slot wordt geplaatst om uw versnellingsbak heen, met een stalen kap. De stalen constructie wordt vastgezet met zeer sterke breekbouten, zodat ook het Bearlock versnellingsbakslot niet open te breken is. In de schakelstang van de versnellingspook wordt een pin bevestigd. Hierdoor kan er niet meer met de auto gereden worden, wanneer het versnellingsbakslot wordt geactiveerd. Op voertuigen waar het schakelen elektronisch is geregeld past het Bearlock stuurasslot. Daarmee wordt elke stuurbeweging verhinderd en vormt in de praktijk een even zo effectieve barrière tegen diefstal.

Let wel op: het bearlock versnellingsbak- of stuurasslot is gericht op het voorkomen van diefstal van de auto en niet op diefstal van elementen uit uw auto.

Wij denken graag met u mee hoe wij uw auto het beste kunnen beveiligen tegen diefstal. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen