Bedrijfswagen kopen? Wij helpen u bij de aankoop en bemiddeling!

Bedrijfswagen kopen?

U wilt een bedrijfswagen kopen? Wij hebben een ruime keuze in gebruikte bedrijfswagens op voorraad staan in alle soorten prijsklassen. En staat uw toekomstige bedrijfswagen er niet tussen? Wij helpen u dan graag bij de zoektocht naar de perfecte auto. Wij gaan op zoek in de voorraden van andere autobedrijven en kopen de bedrijfswagen die u zoekt. Zo weet u zeker dat u een wagen koopt die aan al uw wensen voldoet. 

Bekijk ons aanbod

Bedrijfswagen kopen en bemiddeling

Heeft u zelf een interessante advertentie voor een occasion gezien, maar kunt u professionele bemiddeling gebruiken? Geen probleem. De experts van Mastenbroek auto's gaan graag met u mee naar de verkoper van de occasion en keuren de bedrijfswagen ter plekke voor u. Met de verkoper bemiddelen wij namens u over de prijs. Als u de bedrijfswagen besluit te kopen, kunnen wij de auto zelfs gelijk voor u vrijwaren. U kunt de bedrijfswagen dan direct meenemen, wij betalen de verkoper en sturen de rekening naar u op.

Mastenbroek_87.jpg

U betaalt de oorspronkelijke prijs van de verkoper voor de bedrijfswagen. Alles wat wij tijdens de onderhandeling van deze prijs afkrijgen, houden wij ter compensatie van onze dienst. Voordelig voor u: zo betaalt u niets extra’s voor onze service. Daar bovenop bieden wij u garantie op uw aankoop, zodat u door onze bemiddeling verzekerd bent van een goede bedrijfswagen.

Ook voor het onderhoud van uw bedrijfswagen kunt u bij Mastenbroek Auto's Lunteren terecht: 

Onderhoud bedrijfswagens

 

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen