Nieuwe auto kopen? Wij helpen u bij de aankoop en bemiddeling!

BMW specialist

Op zoek naar een occasion of BMW occasion?

Wij helpen u dan graag bij die zoektocht. Bekijk ons actuele aanbod of zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij gaan dan op zoek naar uw nieuwe occasion. Wij kijken in de voorraden van andere autobedrijven, zodat u de auto kan aankopen die u zoekt.

Bekijk hier ons aanbod

BMW specialist

Occasions

Heeft u zelf een interessante advertentie voor een occasion gezien, maar kunt u professionele bemiddeling gebruiken? Geen probleem. Wij gaan graag met u mee naar de verkoper en keuren de auto ter plekke voor u. Met de verkoper bemiddelen wij voor u over de prijs. Als u de auto besluit te kopen, kunnen wij de personenwagen voor u vrijwaren. U kunt de auto dan direct meenemen, wij betalen de verkoper en sturen de rekening naar u op.

U betaalt de originele prijs van de verkoper voor de personenwagen. Alles wat wij van deze prijs afkrijgen, houden wij als compensatie. Zo betaalt u niets extra’s voor onze service. Daar bovenop bieden wij u garantie op uw aankoop, zodat u door onze bemiddeling verzekerd bent van een goede personenwagen.

Mastenbroek Auto's

Over Mastenbroek

Mastenbroek Auto's is gevestigd in Lunteren en is een bedrijf met jarenlange ervaring in de autobranche. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en reparaties van BMW's, MINI's, personenauto's en bedrijfswagens. 

Meer over ons

  • Autocrew
  • Bosch
  • BMW
  • BOVAG
  • RDW
  • EDGe Mobility