Caravan onderhoud en caravan keuring

Op zoek naar een garage voor caravan onderhoud en caravan keuring?

Wij zijn experts in caravan onderhoud en caravan keuring en hebben twee BOVAG keurmeesters in dienst. Om te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan, moet de caravan goed worden onderhouden. Zo kunt veilig op vakantie. Regelmatig onderhoud en keuring van uw caravan is belangrijk, zeker als de caravan lange tijd heeft stilgestaan. Tijdens een caravan keuring controleren wij bijvoorbeeld de elektra, het gas, het veersysteem en de conditie van de banden.

Mastenbroek_32.jpg

Expert in caravan keuring en caravan onderhoud

Onvoldoende of slecht onderhoud aan de caravan kan niet alleen leiden tot onnodig hoge reparatiekosten, maar ook tot een kortere levensduur van de caravan of onderdelen daarvan. Bovendien kunnen versleten banden of een lekkende gasslang grote gevolgen hebben. Uw caravan is bij ons in goede handen, Mastenbroek auto’s is al zeven jaar expert in onderhoud en keuring van caravans en heeft twee BOVAG keurmeesters in het team.

Iets anders dan een caravan? 

Naast kamperen met een caravan of een camper, kunt u natuurlijk ook een busje om laten bouwen tot een zelfontworpen camper. Mastenbroek Auto's Lunteren biedt in samenwerking met CustomCamp deze speciale service. Mastenbroek zoekt een busje dat aan al uw wensen voldoet, vervolgens gaat CustomCamp aan de slag met de camper inrichting. Zo krijgt u een camper op maat. Nieuwsgierig?

Bekijk de mogelijkheden

Wij bieden ook camper onderhoud

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen