Uw camper inbouw op maat

Mastenbroek auto’s Lunteren biedt camper inbouw op maat. Een omgebouwde en opnieuw ingerichte bus is een betaalbaar en compact alternatief voor een camper. Voor een bus laten ombouwen tot camper, zoek je natuurlijk de juiste vakmannen. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en bouwden al veel bestelwagens om tot camper: we hebben dus niet alleen de juiste kennis, maar ook veel ervaring!

Bekijk buscamper occasions aanbod

De juiste buscamper

Heeft u nog geen geschikte bus voor de camper inbouw? Dan gaan wij op zoek naar de bus die precies bij uw wensen past. Over het papierwerk hoeft u zich geen zorgen te maken, wij weten precies wat de eisen van het RDW zijn en regelen een nieuw kenteken dat aan alle voorwaarden voldoet.

Wilt u graag eerst advies over de juiste bus of de camper inbouw via Mastenbroek Auto's?

Neem contact op voor advies

Mastenbroek_14.jpg

Bus ombouwen tot camper

Zodra de bus bij ons in de werkplaats staat, gaan onze ervaren monteurs aan de slag met de voorbewerking. Denk hierbij aan het installeren van geschikte software, het inbouwen of keuren van alarmsystemen of het plaatsen van andere stoelen. 

Alles over uw bus ombouwen tot camper 

Camper interieurbouw & inrichting

Voor de camper inrichting werken we samen met CamperfiXX en CustomCamp, twee bekende namen in de camperwereld. Met de camper inbouwpakketten van CamperfiXX kunt u door middel van bouwpakketten zelf het interieur van uw camper bepalen. Wilt u de camper inrichting op maat? Dan kunt u ook bij CustomCamp terecht.

Bekijk de gerealiseerde projecten 

Camper beveiliging inbouwen

Op de versnellingsbak kunnen we een Bearlock inbouwen. Dit beveiligingssysteem is zeer effectief tegen diefstal en is dus gunstig voor de verzekering. Ook het inbouwen van cruise control of een achteruitrijcamera behoort tot de mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor Mastenbroek Auto’s?

  • Klanten geven ons gemiddeld een 8,2
  • We hebben veel ervaring met camper inbouw en zijn op de hoogte van alle regelgeving
  • Wij zoeken een bus die perfect bij uw wensen aansluit
  • Ook voor de onderhoud van uw camper kunt u bij onze garage terecht

 

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen