Camper ombouw: Uw Bus ombouwen tot een camper

Wilt u uw bus ombouwen tot een camper? Het team van Mastenbroek Auto’s heeft jarenlange ervaring met camper ombouw. Wij weten niet alleen welke bus bij uw kampeer stijl past, we kennen ook alle regelgeving.

Bekijk gerealiseerde ombouw projecten

Er komt veel kijken bij een bus ombouwen tot camper. Mastenbroek Auto's helpt u bij het hele proces. Allereerst gaan we op zoek naar de beste buscamper voor u en houden rekening met de regelgeving van het RDW.

Is de buscamper gevonden? Dan start de voorbewerking van de bus. Onze ervaren monteurs installeren geschikte software, plaatsen wanneer nodig andere stoelen en bouwen of keuren de alarmsystemen. Hierna kan er gestart worden met de inrichting. Wij helpen u graag met het ombouwen van uw bus tot camper!

 Aanbod buscamper occasions 

bus ombouwen tot camper

Projecten bus ombouwen naar camper

Mastenbroek Auto's heeft twee vaste camper monteurs in dienst die de ombouw van bus naar camper verzorgen. Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk ze hier. 

Neem direct contact op voor advies 

Bus ombouwen tot camper: cruise control en achteruitrijcamera

Uw buscamper is gemaakt om grote afstanden mee af te leggen. Cruise control is daarom geen overbodige luxe en kan veel comfort leveren tijdens lange kampeerreizen. Een andere optie voor camper ombouw is het installeren van een achteruitrijcamera in uw camper. Handig als u de camper moet parkeren op smalle plekjes.

Bearlock inbouwen 

Wij kunnen ook een Bearlock inbouwen in uw camper. Dit beveiligingssysteem voorkomt diefstal van uw kampeerauto op eenvoudige wijze. Het systeem blokkeert mechanisch de versnelling of stuuras. Doordat het systeem mechanisch werkt, is er geen elektrische verbinding nodig. Dit maakt een Bearlock systeem onderhouds- en storingsvrij. Bovendien heeft elk Bearlock systeem 10 jaar garantie! Lees hier meer over camper beveiliging.

Volgende fase: de inrichting

Wanneer de basis van de camper goed staat, kunt u zelf verder aan de slag met de inrichting ervan. Voor keukens, slaaphefdaken en slaapbanken kunt u bijvoorbeeld bij CamperfiXX terecht. Ook bij onze partner CustomCamp kunt u terecht voor de camper inbouw en het interieur.

Lees hier alles over camper inrichting

Waarom kiezen voor Mastenbroek Auto’s?

  • Onze monteurs hebben veel ervaring met bus ombouwen tot camper
  • Wij leveren kampeerauto’s met BOVAG-garantie
  • We hebben twee BOVAG-keurmeesters in ons team voor het onderhoud van uw camper  
klanten vertellen
8.8 van 10 155
155 Beoordelingen