Camper inrichting

Wij weten waar we goed in zijn: dat is zorgen voor een prachtige basis van uw kampeerauto. Voor de afwerking werken we samen met andere bedrijven. Voor het ontwerp en camper inrichting kunt u bijvoorbeeld terecht bij CustomCamp. Daar transformeren ze de bus naar de camper die precies bij uw manier van kamperen aansluit.

CustomCamp heeft 20 jaar ervaring in de scheepsbetimmering en camper inrichting.  Op de werkplaats van CustomCamp kunt u inspiratie opdoen voor houtsoorten, kleurgebruik, materialen en stoffen. Ook leuk, tijdens het bouwproces worden er elke dag foto’s gemaakt, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw camper.  

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bus? Neem een kijkje op de website van CustomCamp voor camper inrichting.

Bekijk het werk van CustomCamp

busje%20camper%20op%20maat.jpg

 

Camper inrichting met CamperfiXX

Wilt u liever zelf aan de slag met de camper inrichting? Met de bouwpakketten van CamperfiXX kunt u uw eigen bus inrichten. CamperfiXX heeft pakketten voor camperkasten en camperkeukens, maar ook voor bijvoorbeeld slaaphefdaken. CamperfiXX levert ondertussen meer dan 80 verschillende camperkeukens en kasten. Er zit dus altijd iets bij wat bij uw kampeerauto past. 

Bekijk bouwpakketten CamperfiXX

Onderhoud camper

Na de camper inrichting is uw kampeerauto klaar voor vertrek. Voor het onderhoud en de keuring van uw camper kunt u altijd in onze garage terecht. Goed onderhoud van uw camper is heel belangrijk. Waneer u dit niet goed bijhoudt, kan dit leiden tot een kortere levensduur van de camper.  

We hebben twee BOVAG-keurmeesters in ons team die uw camper bijvoorbeeld controleren op lekkende gasslangen en de conditie van de banden. Ons team is al 7 jaar gespecialiseerd in onderhoud en keuring van campers. Maak nu eenvoudig en snel een afspraak via ons formulier! 

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen