Bedrijfswageninrichting op maat

Bedrijfswageninrichting naar uw wensen

Een vakman heeft een bedrijfswageninrichting op maat nodig. U weet zelf het beste wat u nodig heeft om uw werk zo goed mogelijk te doen. Wij helpen u uw werkdag zo gemakkelijk mogelijk te maken door een efficiënt ingerichte bedrijfswagen op maat te leveren. De laadruimte van een bedrijfswagen vraagt voor elk vak om een andere indeling of houten betimmering. Wij richten uw bedrijfswagen compleet naar uw wensen in.

Heeft u nog geen bedrijfswagen om in te richten? 

Bekijk ons aanbod

Bedrijfswagen betimmering

Wilt u bedrijfswagen betimmering? Wij kunnen uw bedrijfswagen inrichten door middel van houten stellingen of stalen ladekasten. Ook kan bedrijfswagen betimmering worden ingezet om de laadruimte van uw bedrijfswagen te beschermen.

U kunt bij ons onder andere terecht voor houten laadvloerbetimmering, deurbetimmering en wandbetimmering. Wij kunnen bijvoorbeeld de wanden van uw bedrijfswagen bekleden met lat-om-lat betimmering of hechthout. Ook is het mogelijk om beide soorten bedrijfswagen betimmering te combineren.

Mastenbroek_86.jpg

Inbouw achteruitrijcamera

Het inbouwen van een achteruitrijcamera kan uitkomst bieden voor het beperkte zicht dat u in uw bedrijfswagen heeft. Een achteruitrijcamera maakt niet alleen het inparkeren makkelijker, maar ook het achteruitrijden. Door de inbouw van een achteruitrijcamera in uw bedrijfswagen verkleint u ook de kans op schade.

Unieke oplossingen bedrijfswageninrichting

Wij denken graag mee over unieke oplossingen voor uw bedrijfswageninrichting. Wilt u bijvoorbeeld een imperiaal op het dak van uw bedrijfswagen? Of een trekhaak laten bevestigen aan de wagen? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Neem contact op 

klanten vertellen
8.7 van 10 123
123 Beoordelingen