Mastenbroek Auto’s is de bedrijfswagen garage waar u op kunt rekenen.

Kennis en ervaring in de bedrijfswagen garage in Lunteren

Wij zijn een bedrijfswagen garage waar u op kunt rekenen. Het is belangrijk dat uw bedrijfswagen goed onderhouden is, zo blijft de bedrijfswagen betrouwbaar. Wij hebben veel kennis en ervaring, of het nu gaat om een pick-up truck, een bestelwagen of een lichte vrachtwagen. Tijdens een onderhoudsbeurt in de bedrijfswagen garage controleren wij bijvoorbeeld de veiligheidssystemen en vloeistoffen. Ook voor uw airco, banden en de APK kunt u in onze bedrijfswagen garage terecht.

Maak een afspraak

Reparatie en glasservice

Ook voor reparatie en glasservice kunt u bij ons terecht. Een defect of schade aan de bedrijfswagen is vervelend, daarom zorgen wij zo snel mogelijk voor de reparatie van de schade, zodat u weer veilig de weg op kunt. Wanneer u autoruitschade heeft, kunt u bij onze garage voor glasservice terecht.

Mastenbroek_8.jpg

APK keuring

Tijdens de APK keuring kijken wij onder andere naar de bandenspanning, remmen en wielophanging. Wij lopen uw  bedrijfswagen volledig langs zodat u weer APK-gekeurd en veilig de weg op kunt.

Bandenservice en uitlijnen

Wilt u uw auto opnieuw uitlijnen, of bent u op zoek naar bandenservice? Wij staan voor u klaar. Het is belangrijk om banden op slijtage, voldoende profiel en bandenspanning te controleren. Ook voor het wisselen van zomer- en winterbanden kunt u bij onze bandenservice terecht. 

Daarnaast is het belangrijk om uw auto regelmatig uit te lijnen. Met uitlijning heffen we afwijkingen in de stand van de wielen op. Die afwijkingen komen bijvoorbeeld door het raken van de stoeprand, een aanrijding of een gat in de weg. Omdat rijden met een afwijkende bandenstand niet prettig is en zelfs gevaarlijk kan zijn, is regelmatig uitlijnen noodzakelijk.

Bosch AutoCrew en BOVAG

Onze garage is aangesloten bij Bosch AutoCrew en BOVAG. Wij hebben veel ervaring met onderhoud en werken met de modernste apparatuur van Bosch. Doordat wij zijn aangesloten bij het netwerk van Bosch Autocrew zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en werken wij met de nieuwste apparatuur.

De kwaliteit die wij leveren wordt bevestigd door het BOVAG-keurmerk. Met het keurmerk van BOVAG en het netwerk van Bosch AutoCrew voldoen wij aan een hoge standaard, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Wij bieden ook airco service

klanten vertellen
8.7 van 10 116
116 Beoordelingen